sobota 29. prosince 2018

O BENEŠOVSKOU HVĚZDU

V pátek 28. prosince 2018 proběhl v basketbalové hale při ZŠ Dukelská první ročník vánočního turnaje „ O benešovskou hvězdu“. Složení soutěžících týmů bylo pestré, kromě domácích dívek a chlapců kategorie U13 se ho ještě zúčastnily dívky stejné kategorie z Brandýsa a další dívčí tým kategorie U15 z Říčan.
Po přivítání a oficiálním zahájení turnaje prezidentem p.Ing. Klavrzou se na palubovce rozpoutaly tvrdé a vyrovnané duely. Celým turnajem bez porážky prošlo družstvo domácích chlapců a zaslouženě vybojovalo první místo, našim děvčatům se již tolik nedařilo a skončily na opačném konci tabulky. Výsledky jednotlivých zápasů a celkové pořadí naleznete v přiložené tabulce.

Mezi jednotlivá utkání byla ještě vložena soutěž v trestných hodech, v dramatickém finále se střely domácí dívky proti hráčkám z Říčan a po velmi napínavém průběhu benešačky zaslouženě vyhrály.
Při závěrečném nástupu a vyhlášení výsledků byla všem družstvům předány kromě diplomů sladké odměny v podobě krásných dortů ozdobených benešovskou hvězdou, za které velice děkujeme pí. Šedinové ( Hejrové ), která je pro nás upekla.
Vánoční turnaj splnil svůj účel – naplnil tělocvičnu jak hráčkami, tak i jejich rodiči a zpestřil tak období těchto svátků. Děkujeme všem týmům, které se našeho turnaje zúčastnily a přispěly k jeho hladkému průběhu – tak za rok zase v Benešově naviděnou.



Žádné komentáře:

Okomentovat